Oliebollen- en appelflappenverkoop 2019

• Bedankt voor uw interesse in de oliebollenactie 2019. Met het kopen van oliebollen en appelflappen steunt u Reddingsplan Franciscuskerk Oudewater. Vul onderstaand bestelformulier volledig in en rond uw betaling af via iDeal. U kunt kiezen uit oliebollen, oliebollen zonder krenten en appelflappen. Per mail ontvangt u een bevestiging van uw bestelling.

De oliebollenactie 2019 vindt dit jaar plaats van vrijdag 6 december t/m dinsdag 17 december 2019. Onze vrijwilligers bezorgen uw bestelling op maandag 30 december 2019 tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

• Bestel direct!

• Wat wilt u bestellen?
  • Donatie
    Wilt u vrijblijvend een extra bedrag schenken aan Stichting Reddingsplan Franciscuskerk? Vul dan hieronder het bedrag in.
  • Uw bestelling afronden
    U staat op het punt uw bestelling af te ronden. Eventuele opmerkingen ten aanzien van de bezorging kunt u hieronder kwijt. Klik op bestellen & betalen om uw bestelling met iDeal af te rekenen.
  • 0,00 €